Home » Apple Watch – köpa eller inte köpa

Apple Watch – köpa eller inte köpa

Jag betraktar mig som en tekniknörd av rang och det är sällan jag missar att testa på en nyhet först av alla. Framför allt är det Apples prylar jag är snabbast med. Jag har varit en ”Apple fanboy” ända sedan de mörka tiderna för företaget i mitten av 1990-talet och därefter har intresset bara ökat för varje år. Det skadar ju inte att Apple lanserar superpryl på superpryl direkt!

iPod var jag säkerligen en av de första i Sverige att skaffa. Jag hade nämligen en kompis i staterna som köpte en iPod några minuter efter det officiella släppet i USA. Tre dagar senare hade jag miraklet i brevlådan! Det var nästan samma sak med iPhone och iPad.

Nu när Apple Watch är på gång att lanseras är jag dock inte riktigt lika intresserad av att vara först. Det blir i och för sig lite bökigt att vara först eftersom alla verkar vilja lägga beslag på en av dyrgriparna så fort som möjligt. Men, det är inte bara konkurrensen som gör att jag är skeptisk. För både iPod och iPhone var den första versionen av respektive pryl inte särskilt fantastisk. Visst, de var fantastiska om man ser till nyhetsvärdet, men användbarheten var inte särskilt stor. iPhone hade till exempel inte 3G och iPod var inte mycket att ha utan iTunes.

Apple Watch kommer att bli en dundersuccé, men jag tror att jag väntar med köp tills dess att nästa generation kommer ut. Den versionen av Apple Watch kommer att bli något alldeles extra, det är jag säker på.

Name of author

Name: Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *