Home » Microgamings automater – ibland smäller det till

Microgamings automater – ibland smäller det till

Jag har en bestämd uppfattning om att olika spelutvecklare har olika övergripande idéer om hur deras spelautomater och videoslots ska betala ut vinster. Net Entertainment, till exempel, har tre kategorier av videoslots, nämligen jackpottslots, slots med hög varians samt slots med låg varians. Det finns verkligen inte många slots från NetEnt som har vad man kan anse vara medelvarians.

När det gäller Microgamings slots har en hel rad av titlarna medelvarians. Kort sagt innebär detta att det går att vinna ganska frekvent i huvudspelet och att det samtidigt finns stora vinster att hämta. Några bra exempel är Jurassic Park, Immortal Romance och Game of Thrones (varianten med 243 sätt att vinna). En snabb titt på vinstschemat ger vid handen att det är ett antal symboler som betalar riktigt duktigt och dessutom är bonusspelen relativt lukrativa. Samtidigt behöver det inte gå timmar mellan vinstsnurren.

Storvinster på Jurassic Park
Den slot från Microgaming som har “smällt till” mest för mig på sistone är Jurassic Park och jag har faktiskt spelat hem procentuellt sett mycket stora vinster på denna licensierade slot de senaste månaderna. Det började före jul då jag med hjälp av T-Rex-funktionen kunde inkassera närmare 200 gånger insatsen på två raka snurr. Med en insats på 10 kr förstår du att det blev rejält med klirr i kassan. I februari hade jag sedan rejäl tur igen, nu i free spins-läget “Triceratops”. Det blev femsiffrigt på kontot på en insats på 20 kr snurret.

Jag har upplevt en hel del större vinster även på exempelvis Immortal Romance genom åren och överlag är jag mycket förtjust i Microgamings sätt att kombinera låg och hög varians. Om du inte står ut med mängder av döda snurr utan vill få in lite vinstsnurr då och då samtidigt som du har chans på storvinster tycker jag att du ska kika närmare på Microgamings slots.

Name of author

Name: Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *