Home » Skapligt flyt på Victorious just nu

Skapligt flyt på Victorious just nu

Ibland har One Man Army, det vill säga jag, ett osedvanligt flyt på en viss automat. Jag är lite av en konspirationsteoretiker när det gäller slots så jag misstänker att mitt IP-nummer då och då dras i NetEnts tombola…

Hur som helst har jag just nu ett makalöst flyt på NetEnts Victorious. Kort sagt verkar jag inte kunna förlora. Visst går spelkassan upp och ner, men trenden är att den går sakta men säkert mot nya höjder. Jag har spelat ett tiotal sessioner på Victorious den senaste månaden och ligger åtskilliga tusenlappar plus, och det med insatser på bara mellan 5-10 kr.

Sist jag hade ett sådant här flyt var i höstas när jag inte kunde sluta vinna på Jack and the Beanstalk. Det roliga med den perioden är att Jack and the Beanstalk är en slot med en extremt hög varians. Det ska helt enkelt inte gå att ha flyt under en längre tid på gamle Jack.

Free spins-runda på free spins-runda
Jag har framför allt haft en makalös tur med free spins-rundorna. Det är ingen helt omöjlig historia att få free spins på Victorious men det kan gott och väl gå ett par hundra snurr mellan varven. Just nu snittar jag dock en bonusrunda på omkring var 50-60 snurr och det är helt otroligt. Dessutom lyckas jag samla på mig ganska många mynt varje gång. Det är sällan resultatet blir mindre än 1000 mynt och du som har spelat Victorious vet att 1000 mynt är en bra vinst på free spins-rundan på Victorious.

Name of author

Name: Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *