Home » Spela på slots på Apple Watch

Spela på slots på Apple Watch

Det blev en Apple Watch ändå. Jag var inne i Apple-butiken i New York vid en weekendresa i november (julshoppingen är bäst i NYC!) och klockan liksom talade till mig. Den bad mig att köpa den och den gav sig inte när jag drog fram mer eller mindre logiska argument. Den sken så vackert i butikens spotlights och jag var bara tvungen att köpa den. Det blev en Sport Edition med rött armband och jag var bara tvungen att sätta på mig den direkt i butiken. Tjejen i kassan verkade inte tycka att det var något konstigt med att jag slet upp skyddsplasten från kartongen och började ta av all plastfilm (Apple vet hur man packar in saker!) kring klockan sekunden efter att köpet var klart. Hon hade nog sett många Apple fanboys kasta sig över dyrgripen tidigare!

Resten av trippen i NYC var jag fullt upptagen med att kolla alla funktioner på min sprillans nya Apple Watch. Det var faktiskt inte bara i underhållningssyfte utan jag använde klockan även för att hitta till alla sevärdheter i stan. En snabb fråga till Siri och så dök en vägbeskrivning upp på skärmen på handleden. Så makalöst coolt!

Men, nu skulle ju det här inlägget handla om slots på Apple Watch. Tro det eller ej, men det går att spela på spelautomater på en Apple Watch. Det går också att spela på sport, både odds före matchstart och livebetting. Jag har hittills provat på Ladbrokes app för Apple Watch och den fungerar utmärkt. Jag kan spela till exempel Thunderstruck II direkt på skärmen! Det är bara att knacka på hjulen för att klicka igång ett snurr. Vill jag byta insats swipar jag bara på skärmen för att komma till alternativen. Givetvis är det betydligt roligare och enklare att spela på slots på mobilen, men bara det faktum att det går att spela på automater på en klocka på handleden är ju ett mirakel!

Name of author

Name: Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *