Home » Super spins är min grej

Super spins är min grej

Jag har verkligen inte haft något flyt med free spins på sistone. Sedan nyår har jag säkerligen plockat hem 3000-4000 free spins både med och utan insättningar, men jag har inte lyckats spela in tillräckligt för att göra ett enda uttag. De super spins jag har kammat hem har dock gett finfina vinster och därmed också uttag av det större slaget.

Jag är medlem på ett par casinon som har börjat med att dela ut super spins till mer lojala spelare och som dessutom erbjuder super spins om man gör större insättningar. Totalt sedan nyår har jag betalat för och tjänat in närmare 100 super spins och jag kan utan tvekan säga att mina satsningar har burit frukt. Jag räknade lite snabbt på saken för någon dag sedan och kom fram till att de super spins jag har betalat för har gett mig en avkastning på 70-80 gånger min egen insats!

Den mest framgångsrika spelsessionen med super spins kom för knappt en vecka sedan då jag fick 20 super spins på Blood Suckers som en lojalitetsbelöning mot att jag satte in 1000 kr och spelade för summan en gång. Varje supersnurr var värt 25 kr så belöningen i rena pengar var 500 kr. På det tredje eller fjärde snurret aktiverade jag bonusspelet med hela fyra bonussymboler på rad. Med fler än tre bonussymboler blir värdet i varje kista lite högre än normalt och det drog jag nytta av. Jag plockade hem 1500 mynt på den bonusomgången! Bara några snurr senare fick jag tre scatters och fick därmed spela 10 free spins. Det blev några rejäla vinster även här och summa summarum blev det ett nätt litet uttag på nästan ett femsiffrigt belopp.

Name of author

Name: Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *